Basketbol maçı öncesi kavga, Sırp taraftar öldürüldü

Basketbol holiganları Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız maçı öncesi olay çıkardı. Bıçakların çekildiği kavgada bir sırp taraftar hayatını kaybetti. P

22 Kasım 2014 Cumartesi 02:27
Basketbol maçı öncesi kavga, Sırp taraftar öldürüldü






Basketbol maçı öncesi kavga, Sırp taraftar öldürüldü

Basketbol holiganları Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız maçı öncesi olay çıkardı. Bıçakların çekildiği kavgada bir sırp taraftar hayatını kaybetti. Polis katili yakalamaya çalışıyor, Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldızbasketbol takımları arasındaki maç öncesi taraftarlar arasında kavga çıktı. Olaylar sırasında bir Sırp taraftar bıçaklanarak yaşamını yitirdi.

Olay, Abdi İpekçi Spor Salonu 1 Nolu kapı önünde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Galatasaray Liv Hospital'ın Kızıl Yıldız ile oynayacağı basketbol maçı öncesinde, henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga 25 yaşındaki Marko İvkoviç isimli Sırp taraftar kalbine ve akciğerine aldığı bıçak darbesi sonrası ağır yaralandı.

Olay yerine çağırılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İvkoviç, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen saat 23.40'ta kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatırken polis ekipleri Marko İvkoviç'in kim tarafından bıçaklandığını araştırıyor
Son Güncelleme: 22.11.2014 02:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.