Bayern Münih'in yeni hocası Niko Kovac

  Bayern Münih'i önümüzdeki sezon Niko Kovac çalıştıracak

13 Nisan 2018 Cuma 14:59
Bayern Münih'in yeni hocası Niko Kovac






Bayern Münih'in yeni hocası Niko Kovac

    Bayern Münih'i önümüzdeki sezon Niko Kovac çalıştıracak.Bundesliga'da Frankfurt ile oldukça başarılı bir sezon geçiren Niko Kovac'ın önümüzdeki sezondan itibaren Bayern Münih'i çalıştıracak. Alman devi sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Niko Kovac ile 1 Temmuz 2018'den geçerli olmak üzere 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını duyurdu.

Niko Kovac kimdir?

   Niko Kovac 15 Ekim 1971 Hırvat'da doğmuştur. eski millî futbolcu ve teknik direktör. 2002 FIFA Dünya Kupası'nda Hırvatistan Millî Futbol Takımı'nın formasını giyen oyuncu orta saha bölgesinde görev yapmıştır.Niko Kovac Profesyonel kariyerine 1990 yılında Hertha Zehlendorf kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Hertha BSC II, Hertha BSC, Bayer Leverkusen, Hamburger SV, Bayern Munich, Hertha BSC, Red Bull Salzburg kulüplerinde oynadı. 8 Mart 2016 tarihinde Eintracht Frankfurt ile sözleşme imzaladı.

Son Güncelleme: 13.04.2018 12:03
Anahtar Kelimeler:
Bayern MünihNiko Kovac
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.