Bayern Münih'te 4. Heynckes dönemi

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih'te sezon sonuna kadar teknik direktörlüğe Jupp Heynckes getirildi.

06 Ekim 2017 Cuma 18:15
Bayern Münih'te 4. Heynckes dönemi






BERLİN (AA) - Bayern Münih Kulübünden yapılan açıklamada, Jupp Heynckes ile 2018 Haziran sonuna kadar anlaşmaya varıldığı ve Alman çalıştırıcının 9 Ekim Pazartesi günü görevine başlayacağı ifade edildi.

Açıklamada, Heynckes'in yardımcılıklarına ise Peter Hermann ve Hermann Gerland'ın getirildiği belirtildi.

Bayern Münih Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Karl Heinz Rummenigge, ''Heynckes ile Bayern Münih arasında büyük bir güven ilişkisi mevcut. Heynckes'e görevi kabul ettiğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisi şu an Bayern Münih için en ideal teknik adam.'' ifadelerini kullandı.

Jupp Heynckes ise Bayern Münih ile var olan bağları nedeniyle göreve severek geldiğini vurgulayarak ekibiyle birlikte takıma tekrar başarılı futbol oynatmak için her şeyi yapacaklarını dile getirdi.

Bayern Münih'teki ilk dönemini 1987 ile 1992 yılları arasında geçiren 72 yaşındaki çalıştırıcı, 2009'daki ikinci döneminde 5 hafta takımda görev yaptı.

Heynckes, 2011-2013 yıllarında üçüncü kez Bayern Münih'in başına gelerek 2012-2013 sezonunda takımla lig şampiyonluğunu, Almanya Federasyon Kupası'nı ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazandı.​

Muhabir: Cüneyt Karadağ

Son Güncelleme: 06.10.2017 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.