Bayern Münih’in sportif direktörü Salihamidzic: Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz

Bayern Münih’in sportif direktörü Salihamidzic, "Leipzig ile aynı grupta olduklarından onları takip ettik. Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz." dedi.

11 Aralık 2017 Pazartesi 16:37
Bayern Münih’in sportif direktörü Salihamidzic: Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz






BERLİN

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Beşiktaş ile karşılaşacak Bayern Münih'in sportif direktörü Hasan Salihamidzic, Beşiktaş'ın gücünü bildiklerini söyledi.

UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 turu kuraları çekildi Beşiktaş'ın son 16 turundaki rakibi belli oldu

Salihamidzic, "FC Bayern.tv"ye yaptığı açıklamada, ilk maçı kendi sahasında oynamanın bir avantaj olmadığını ancak Bayern Münih'in bunun üstesinden gelebilecek bir takım olduğunu belirtti.

Beşiktaş'a karşı oynamanın zor bir görev olduğunu ifade eden Salihamidzic, "Leipzig ile aynı grupta olduklarından onları takip ettik. Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bayern Münih'in Fransız futbolcusu Corentin Tolisso ise geçen yıl Olympique Lyon ile Beşiktaş'a karşı oynadığını belirterek, "Onların stadındaki atmosfer daha çok istek uyandırdı. Bu çılgın sahne önünde oynamak müthiş." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Beşiktaş'ın sosyal medya üzerinden yürüttüğü "Come to Beşiktaş" (Beşiktaş'a gel) sloganına Bayern Münih resmi Twitter hesabından esprili bir dille göndermede bulunarak "We're coming to Beşiktaş" (Beşiktaş'a geliyoruz) mesajın paylaştı.

Bavyera ekibinin Fransız yıldızı Franck Ribery de Twitter hesabından "We're going to Turkey" (Türkiye'ye gidiyoruz) mesajını yazdı.

Muhabir: Erbil Başay

Son Güncelleme: 11.12.2017 17:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.