Beni ben yapan Trabzonspor'dur

Trabzonspor'un milli futbolcusu Burak Yılmaz, "İlk Trabzonspor döneminde yakaladığım başarılardan sonra hayatımda birçok şey kazandım. O yüzden beni ben yapanın Trabzonspor olduğunu çok iyi biliyorum." dedi.

02 Şubat 2018 Cuma 13:17
Beni ben yapan Trabzonspor'dur






TRABZON (AA) - Trabzonspor'un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, bordo-mavili takımda yakaladığı başarılardan sonra hayatında birçok şey kazandığını, bu formayı her giydiğinde Allah'a şükrettiğini belirtti.

Bordo-mavili kulübün resmi yayın organı Trabzonspor dergisine röportaj veren Burak Yılmaz, Karadeniz ekibinde tekrar forma giymenin mutluluğunu yaşadığını, Trabzonspor'un kendisi için çok önemli bir yer olduğu kaydetti.

Trabzonspor'un kendisine çok şey kattığına dikkati çeken milli futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

"Beni ben yapan Trabzonspor'dur. İlk Trabzonspor döneminde yakaladığım başarılardan sonra hayatımda birçok şey kazandım. O yüzden beni ben yapanın Trabzonspor olduğunu çok iyi biliyorum. Bu formayı her giyişimde Allah'a şükrediyorum. Çünkü bu forma sayesinde ben bu günlere geldim. Ben Trabzonspor'a, Trabzonspor da bana çok şeyler katmıştır ama bu forma benim için çok özeldir. Özel ya da resmi maç ayırmaksızın formayı her giydiğimde büyük heyecan duyuyorum. O yüzden her maça ilk maçım gibi heyecanlı ve mutlu çıkıyorum."

"Bizim 2010-2011 sezonu ile ilgili kavgamız nettir"

Röportajda, 2010-2011 sezonunun kendisi için önemine de değinen Burak Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bizim 2010-2011 sezonu ile ilgili kavgamız nettir. Başkanımız bu kavgayı gerekli mercilere taşımıştır. Biz şu an sahaya, yani 2017-2018 sezonuna konsantre olduk ama düşüncelerimiz yine nettir. Hiçbir kuvvet bu düşüncelerimizi değiştiremez."

Son Güncelleme: 02.02.2018 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.