"Beni sahada ıslıklayanların canı sağolsun"

Başakşehir'in ve Milli Takımın başarılı oyuncusu Arda Turan Galatasaray'la oynadıkları maçta Galatasaray taraftarlarının kensisini ıslıkla protesto etmelerine yayıncı kuruluş aracılıyla yanıt verdi.

16 Nisan 2018 Pazartesi 07:31
"Beni sahada ıslıklayanların canı sağolsun"






"Beni sahada ıslıklayanların canı sağolsun"

   Başakşehir'in ve Milli Takımın başarılı oyuncusu Arda Turan Galatasaray'la oynadıkları maçta Galatasaray taraftarlarının kensisini ıslıkla protesto etmelerine yayıncı kuruluş aracılıyla yanıt verdi.Maçtan önce ve maç boyunca ıslıklanmasının hatırlatılması üzerine Turan, “Burası benim yuvam. İnsanlar istedikleri kadar ıslıklayabilirler. Canları sağ olsun. Hayatımızda, gençlikte böyle hatalar yaptık ama ben hayatımı Allah için yaşıyorum. Allah biliyor gerçekleri ve kalbimdekini de. O yüzden biz de bazı şeyler mezara gider. Buraya başka forma ile geliyoruz. Normal, ıslıklayacaklar.

   Üzülmedim, bekliyordum. Türkiye’nin her yerinde ıslıklanıyorum. 100 kere milli olmuş, Avrupa’da 11 kupa kazanmış biri, Türkiye’nin her yerinde ıslıklanıyor. İnşallah Cengizler, Enesler bunları yaşamazlar. Çok problem değil. Ben mutluyum. Çünkü futbolun düşünüldüğü insanlarla beraberim. İnsanların beni koyduğu kılıfa değil de bana değer veren insanlarla beraberim. Zor mu, zor tabi ki. Evimize geliyoruz, burada büyüdük. Bir sürü hocamız var” diye cevap verdi. 31 yaşındaki futbolcu, devre arasında soyunma odasına girerken, hakem Halil Umut Meler ile Donk ile yaşadığı pozisyonu konuştuğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.