Berk Hacıgüzeller: Cenk bu seneki övgüleri hak ediyor

Beşiktaş Kulübü Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller, "UEFA sosyal medya hesaplarında Cenk Tosun'u paylaşıyor. Cenk, bu seneki övgüleri hak ediyor." dedi.

18 Ekim 2017 Çarşamba 13:25
Berk Hacıgüzeller: Cenk bu seneki övgüleri hak ediyor






İSTANBUL - HÜSEYİN EROĞUL

Beşiktaş Kulübü Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi seviyesindeki oyununu devam ettirdi. Bu çok önemli bir başarı. Oyun stilleri birbirinden farklı olan üç ülkenin takımına karşı üç net galibiyet alınması, bu sonuçların düzenli ve sürekli olması bir Türk takımı için önemli başarı." dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndaki Porto ve Leipzig maçlarında alınan sonuçların ardından Monaco karşısında alınan galibiyetin kendisini şaşırtmadığını aktaran siyah-beyazlı yönetici, "Beşiktaş'ın performansının sürekliliğini ve Porto maçını görünce Şampiyonlar Ligi'nde umutlanmıştım. Monaco'da alınan 3 puan şaşırtmadı." ifadelerini kullandı.

"Cenk bu seneki övgüleri hak ediyor"

Attığı 2 golle siyah-beyazlı takıma Monaco karşısında 3 puanı getiren isimlerin başında gelen Cenk Tosun'un kendisini çok geliştirdiğinin altını çizen Hacıgüzeller, şöyle devam etti:

"UEFA sosyal medya hesaplarında Cenk Tosun'u paylaşıyor. Cenk, bu seneki övgüleri hak ediyor. Geçen sezona nazaran çok farklı bir Cenk izliyoruz. Hem savunmada hem hücumda üzerine koymuş. Oyun aklı ve gol vuruşları itibarıyla kendini geliştirmiş bir oyuncu. Cenk'in transferi gündeme geliyor ancak bunları transfer sezonunda değerlendirmek lazım. Beşiktaş'a gelecek ve takımdan gidecek oyuncuların şu anda konuşulmasını doğru bulmuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.