Beşiktaş, Akhisar deplasmanında üç puan peşinde

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  29. haftanın açılış maçında Teleset Mobilya Akhisarspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

13 Nisan 2018 Cuma 15:43
Beşiktaş, Akhisar deplasmanında üç puan peşinde






Beşiktaş, Akhisar deplasmanında üç puan peşinde

   Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  29. haftanın açılış maçında Teleset Mobilya Akhisarspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Spor Toto Akhisar Stadı'nda bu akşam saat 20.00'de başlayacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

    Süper Lig'de 29. hafta maçları öncesi 56 puanlı Beşiktaş üçüncü, 34 puanlı Teleset Mobilya Akhisarspor ise averajla 11. sırada bulunuyor. Ligde aldığı üst üste 3 galibiyetin ardından deplasmanda Medipol Başakşehir'e mağlup olan siyah-beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor ve Göztepe maçlarının ardından Akhisarspor'u da yenerse yeni bir galibiyet serisine başlamış olacak. 

   Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında gördüğü kırmızı kartın ardından 5 müsabakadan men cezası alan Ricardo Quaresma'nın yanı sıra, sarı kart cezalısı oldukları için geçen hafta oynayamayan Atiba Hutchinson, Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup, Akhisar deplasmanında oynayabilecek. Öte yandan, sarı kart ceza sınırında bulunan Quaresma, kart görmesi halinde gelecek haftaki Evkur Yeni Malatyaspor maçında takımını yine yalnız bırakacak.

STAT: Spor Toto Akhisar Stadı

HAKEM: Hüseyin Göçek

SAAT: 20:00

YAYIN: beIN SPORTS

Muhtemel 11'ler

TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR: Lukac, Caner, Dany, Mustafa Yumlu, Ömer, Sissoko, Serginho, Olcan, Bilal, Larsson, Seleznov.

TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

BEŞİKTAŞ: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Atiba, Medel, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo.

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.