Beşiktaş Al Hilal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlanıyor?

Şampiyon Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Al Hilal ile karşı karşıya gelecek.....

19 Temmuz 2016 Salı 22:16
Beşiktaş Al Hilal maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlanıyor?






2015-2016 sezonunun şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Al Hilal ile karşı karşıya gelecek...... Beşiktaş, 2016-17 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya'da Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile karşı karşıya gelecek. 22 Temmuz Cuma günü saat 19:15'te başlayacak olan maç, D-Smart platformundaki Smart Spor'dan naklen yayınanacak.  İstanbul'daki hazırlıklarının ardından iki gün izin yapan siyah-beyazlı takım, yarın özel uçakla Salzburg kentine hareket edecek. Buradan Leogang bölgesine geçecek Beşiktaş, Avusturya'da 11 günlük kamp dönemi geçirecek.

3 hazırlık maçı oynayacak

Beşiktaş, Avusturya kampı sırasında 3 hazırlık maçı oynayacak. Siyah-beyazlılar, kamp döneminin ilk hazırlık maçını 22 Temmuz Cuma günü Suudi Arabistan takımı El Hilal ile yapacak. İkinci hazırlık karşılaşmasını 27 Temmuz Çarşamba günü Almanya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Hoffenheim'la oynayacak Beşiktaş, 30 Temmuz Cumartesi günü de İspanyol takımı Eibar'la karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Eibar ile yapacağı maçın ardından İstanbul'a dönerek hazırlıklarını burada sürdürecek.

.

Son Güncelleme: 22.07.2016 17:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.