Beşiktaş Başkanı Orman: "Demba Ba çok yoruldu" (YENİDEN)

ÇORLU Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Senegalli yıldız oyuncusu Demba Ba için, "Ondan daha iyi bir performans bekliyoruz. Fazla derecede maç yaptığı için çok da yoruldu" dedi. AÇILIŞA...

09 Mart 2015 Pazartesi 16:34
Beşiktaş Başkanı Orman:






ÇORLU Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışına katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Senegalli yıldız oyuncusu Demba Ba için, "Ondan daha iyi bir performans bekliyoruz. Fazla derecede maç yaptığı için çok da yoruldu" dedi.
AÇILIŞA TARAFTARLAR DA KATILDI
Alipaşa Mahallesi'ndeki dernek binasının açılışına Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı CHP’li Ünal Baysan, dernek başkanı Akın Yılmaz ile çok sayıda taraftar katıldı. Başkan Fikret Orman, açılışta yaptığı konuşmada tüm mesailerini Beşiktaş için harcadıklarını, takımda her şeyin çok iyi gittiğini söyledi. Taraftarlarını UEFA Avrupa Ligi'ndeki Belçika temsilcisi Club Brugge'le oynayacakları maça davet eden Başkan Orman, şöyle devam etti:
'OLİMPİYAT STADI'NA BEKLİYORUZ"
"Varşova’ya giden yolda sizleri Olimpiyat Stadı'ndaki maçımıza mutlaka bekliyoruz. Hep beraber bir başarı kazanacağımıza inanıyoruz. Beşiktaş’ta iyi şeyler güzel şeyler oluyor. Bunları da yapmak için gayret ediyoruz. Buradaki fabrikama bile 2-3 aydır ilk defa gelebildim. İnşallah verdiğimiz emekler sizleri memnun ediyordur. Zor bir maç olacak. Beşiktaş takımına herkesin anlayış göstermesi lazım. Sivas'taydık. Şimdi Belçika’ya gideceğiz, dönüşte Ankara'ya gideceğiz. Beşiktaş inanılmaz bir mücadele ile ilerliyor.''
''BU ARALAR DEMBA BA'DAN ÇOK MEMNUN DEĞİLİM''
Siyah beyazlı takımın Senegalli yıldızı Demba Ba hakkında "iyi bir çocuk" tanımlaması yapan Fikret Orman,  "Bu aralar açıkçası ben sahadaki performansından çok memnun değilim. Daha iyi bir performans bekliyoruz. Fazla derecede maç yaptığı için çok da yoruldu. Önümüzdeki 3-4 maçı da geçelim de çocuklarda bir dinlensin" diye konuştu.
"EN AZ PUAN KAYBEDEN ŞAMPİYON OLACAK"
Fikret Orman, Fenerbahçe'nin 1-0 galip geldiği Galatasaray derbi maçının konusunda da şunları söyledi:
"Bizi alakadar eden bir şey yok. Ligde şu anda baktığımız da bütün takımlar Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, tüm maçlarını kazansalar şampiyon olabiliyorlar. Demek ki en az puan kaybeden takım şampiyon olacak gibi görünüyor."
ÇORLUSPOR FORMASI VERİLDİ
Bu arada Orman'a Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Çorluspor 1947 forması hediye edildi, daha sonra da derneğin açılışı yapıldı. Orman, kendisine sevgi gösterisinde bulunan taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAF 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.