Beşiktaş bir bir eriyor

 Beşiktaş beraberlik serisine Kayseri deplasmanında devam etti.

02 Mart 2019 Cumartesi 18:04
Beşiktaş bir bir eriyor






Beşiktaş bir bir eriyor

   Beşiktaş beraberlik serisine Kayseri deplasmanında devam etti.Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor evinde konuk ettiği Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Geçtiğimiz hafta derbide Fenerbahçe karşısında 3-3 beraberlikle sahadan ayrılan Beşiktaş Kayseri'deki karşılaşmaya etkili başlarken siyah beyazlılar ilk yarıda aradığı golü Atiba ile buldu. Caner Erkin'in kullandığı köşe vuruşunda ön direkte Dorkhan topu altı pasın içine indirirken Atiba da önüne düşen topu ağlarla buluşturdu. İlk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüi le sona erdi.

   Karşılaşmanın ikinci yarısında ligde oynadığı son 3 karşılaşmayı kazanan İM Kayserispor oyuna dengeyi getirirken ev sahibi ekip 57. dakikada Artem Kravets'in golü ile önce skora dengeyi getirdi ardından da  62. dakikada Deniz Türüç'ün golüyle mücadelde 2-1 öne geçti. Maçın 76. dakikasında Kayserispor, Şamil Çinaz ile topu ağlara gönderdi ama bu VAR incelemesi sonrası faul gerekçesiyle iptal edildi. Beşiktaş karşılaşmanın son dakikalarında Caner Erkin'in attığı golle maça dengeyi getirdi ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.   


İM KAYSERİSPOR: Lung, Lopes, Sapunaru, Kana Bıyık, Kucher, Şamil, Mensah, Varela, Deniz, Umut, Kravets.
TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

BEŞİKTAŞ: Karius, Adriano, Vida, Medel, Caner, Dorukhan, Atiba, Quaresma, Ljajic, Güven, Burak.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

(Beinsports)

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşİM Kayserispor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.