BEŞİKTAŞ, ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde sağanak altında gerçekleşen...

17 Aralık 2014 Çarşamba 20:09
BEŞİKTAŞ, ÇAYKUR RİZESPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI






İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ, Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde sağanak altında gerçekleşen antrenman, takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. Koşu sonrası streching ve kısa koşuların ardından pas ve dar alanda oyun kurma çalışmaları yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.


İdmana, tedavileri devam eden Mustafa Pektemek, Demba Ba, Necip Uysal, Ramon Motta ve solunum yolu enfeksiyonu olan Gökhan Töre ile gastroenterit olan Ersan Gülüm ve Jose Sosa katılmadı. Tomas Sivok, Cenk Gönen, Veli Kavlak ve Cenk Tosun ise tedavi sonrası bireysel çalışma yaptı.

Bu arada U21 takımı oyuncularından Tugay Kaya, Furkan Yaman, Gökhan Artun ve Oğuz Aksoy, A takım ile birlikte çalıştı.

Antrenmanı, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ile Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mete Vardar da izledi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.