Beşiktaş, Club Brugge mesaisinin startını verdi

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ, 12 Mart Perşembe günü Belçika'da Club Brugge ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi üçüncü tur ilk maçının hazırlıklarına başladı. Sivasspor'u dün 1-0 yenmesinin ardından Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden...

09 Mart 2015 Pazartesi 13:33
Beşiktaş, Club Brugge mesaisinin startını verdi






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ, 12 Mart Perşembe günü Belçika'da Club Brugge ile yapacağı UEFA Avrupa Ligi üçüncü tur ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Sivasspor'u dün 1-0 yenmesinin ardından Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden çıkan sonuçla keyifli bir Pazar yaşayan Beşiktaş, Avrupa mesaisi için startı verdi.

ÜÇ FUTBOLCUDAN İKİ İYİ BİR KÖTÜ HABER

12 Mart Perşembe günü deplasmanda oynanacak UEFA Avrupa Ligi üçüncü tur ilk maçı için bu sabah Ümraniye'de top başı yapan siyah beyazlılara bir kötü, iki de iyi haber geldi. Dünkü maçta sakatlanarak oyundan çıkan Sosa'nın sol arka adalesinde 1. derece yırtık tespit edildi ve Arjantinlinin tedavisine başlandı.


Uzun zamandır sakatlığı devam eden ve geçen hafta idmanlara çıkması beklenen Cenk Tosun ve Tolga Zengin de bir haftalık rötarın ardından bu sabah idmana çıkarak takım çalışmasına dahil oldular. Cenk Tosun 21 Ocak, Tolga Zengin ise 15 Şubat'tan bu yana sakatlıkları sebebiyle tedavi görüyorlardı. Her iki futbolcunun da takıma dahil olması, Sosa'nın sakatlığı ile morali bozulan Slaven Bilic'i Club Brugge maçı öncesinde biraz rahatlattı.

Siyah beyazlıların sabah yapılan antrenmanına Sosa'nın yanı sıra tedbir amaçlı MR'a giden Atiba ile tedavileri süren Milosevic, İsmail ve Sivok da katılmadı.

Takım halinde yapılan koşu ile başlayan idmanda dünkü maçta ilk 11'de oynayan futbolcular streching hareketleriyle çalışmayı tamamladı. Diğer oyuncular ise 5'e 2 ve dar alan çalışmasından sonra çift kale maç yaparak idmanı noktaladı.

Beşiktaş, Club Brugge maçı hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.