Beşiktaş Derbi Mesaisine Yağmur Altında Hazırlanıyor

 ALİ DANAŞ - İSTANBUL / Pazar günü Fenerbahçe ile derbi mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş çalışmalarını yağmur altında sürdürdü. Kırmızı kart cezalısı Gökhan Töre ve sakatlığı devam eden Serdar Kurtuluş'un yokluğunda...

30 Ekim 2014 Perşembe 14:08
Beşiktaş Derbi Mesaisine Yağmur Altında Hazırlanıyor






 ALİ DANAŞ - İSTANBUL /

Pazar günü Fenerbahçe ile derbi mücadelesine çıkacak olan Beşiktaş çalışmalarını yağmur altında sürdürdü.

Kırmızı kart cezalısı Gökhan Töre ve sakatlığı devam eden Serdar Kurtuluş'un yokluğunda Jose Sosa ve Mustafa Pektemek'in takım çalışmalarına katılıp çift kalede yer alması Biliç'in yüzünü güldüren gelişme oldu.


Fenerbahçe maçının taktiğini çalıştıran Hırvat hoca çift kale maçlarda sağbekte Necip ve İsmail Köybaşını denedi. Biliç bu konudaki son kararını maç günü verecek. Jose Sosa ve Mustafa Pektemek'in performanslarını da beğenen Slaven Biliç kadronun genişlemesinden oldukça memnun.

Kayseri Erciyesspor maçında kafasına top çarptığı için kendini kötü hisseden ve oyundan çıkan Olcay Şahan da idmanın tamamında yer aldı.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına yarın sabah yapacağı idmanla devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.