Beşiktaş Devler Liginde üçte üç yaptı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. hafta mücadelesinde deplasmanda Monaco'yu 2-1 yenerek üçte üç yaptı ve gruptan çıkma adına büyük avantaj yakaladı.

17 Ekim 2017 Salı 23:54
Beşiktaş Devler Liginde üçte üç yaptı






MONAKO

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında deplasmanda Monaco ile karşı karşıya geldi.

Maçın 30. dakikasında Monaco, öne geçti. Balde'nin pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Falcao, Pepe'den sıyrıldıktan sonra yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Fabricio'nun solundan ağlara gönderdi: 1-0.

34. dakikada Beşiktaş, skora denge getirdi. Talisca'nın pasıyla sağ kanatta topu alan Quaresma'nın ortasında altıpas içinde yükselen Cenk Tosun'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1.

İlk yarının kalan bölümünde iki takım adına da önemli bir gol pozisyonu yaşanmadı ve devre arasına 1-1 eşitlikle girildi.

Mücadelenin 54. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Cenk Tosun skoru 2-1'e getiren golü attı.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Beşiktaş sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Muhabir: Emrah Oktay

Son Güncelleme: 18.10.2017 08:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.