Beşiktaş - Eibar maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu

Beşiktaş, hazırlık maçında İspanya La Liga temsilcisi Eibar'ı Cenk Tosun(2) ve Tolgay Arslan'ın golleriyle 3-0 mağlup etti.

30 Temmuz 2016 Cumartesi 22:23
Beşiktaş - Eibar maçı kaç kaç bitti maç skoru sonucu






Şampiyon Beşiktaş, Avusturya kampındaki 3.ve son hazırlık maçında İspanya La Liga temsilcisi Eibar ile karşılaştı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, sahaya ideale yakın bir 11 sürdü. Mücadeleye Beşiktaş etkili başladı. 8. dakikada Aras Özbiliz'in sağ kanattan ortasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Cenk Tosun'un dönerek yaptığı şut filelerle buluştu ve Siyah-Beyazlılar 1-0 öne geçti. İlk yarıda Cenk ve Aras, dikkat çeken performansların sahibiydi.

Cenk "Ben buradayım" dedi

Maçın ikinci yarısında da Beşiktaş'ın üstünlüğü vardı. 57. dakikada Alman futbolcu Andreas Beck'in ortasında Cenk Tosun fileleri 2. kez havalandırırken forvet arayan yönetime "Ben buradayım" mesajı verdi.

Tolgay'dan harika gol

Bu golden yalnızca 3 dakika sonra Tosic orta sahada kaptığı topla Tolgay Arslan'a güzel bir arapası verdi ve genç futbolcu topu kalecinin üzerinden aşırtarak çok klas bir gole imza attı ve skoru 3-0'a getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, Avusturya kampındaki son karşılaşmasından 3-0 galip ayrıldı.

Rhodolfo uzun bir aradan sonra oynadı

Eibar karşısında 63. dakikada Atiba Hutchinson’ın yerine oyuna dahil olan Luiz Rhodolfo, hazırlık maçı da olsa uzun bir aradan sonra siyah-beyazlı formayı giydi. Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de 7 Şubat’ta Gaziantepspor ile oynanan maçta sağ diz ön çapraz bağları kopan Brezilyalı oyuncu, Eibar maçıyla forma hasretini sonlandırdı. Rhodolfo, Hoffenheim ile oynanan hazırlık maçında yedekler arasında yer almış ancak maçın yarıda kalmasıyla oyuna girme fırsatı bulamamıştı.

İstanbul’a dönecekler

Eibar maçıyla Avusturya kampını tamamlayan Beşiktaş, bu gece İstanbul’a dönecek. Hazırlık karşılaşmasının hemen ardından kamp yaptığı otele dönerek yemek yiyecek siyah-beyazlılar, daha sonra Salzburg’dan kalkacak özel uçakla İstanbul’a gidecek.

İki gün izin yapacak

Beşiktaş, yoğun Avusturya kampının ardından iki gün izin yapacak. Siyah-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını 2 Ağustos Salı günü gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Bu arada Beşiktaş, 4. hazırlık maçını 7 Ağustos Pazar günü Yunanistan’ın Olympiakos takımıyla oynayacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.