Beşiktaş Eibar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor?

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İspanya'nın Eibar takımıyla karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş - Eibar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar...

29 Temmuz 2016 Cuma 12:25
Beşiktaş Eibar maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor?






Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'nın Leogang bölgesinde devam eden Beşiktaş, La Liga takımı Eibar ile yarın (30 Temmuz Cumartesi) bir hazırlık maçı yapacak. Saat 17.00'de başlayacak olan Beşiktaş - Eibar maçı Smart Spor'dan canlı yayınlanacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR
Beşiktaş, Avusturya'nın Leogang bölgesinde yeni sezon kamp çalışmalarına dün akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına açık yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.

Antrenmana tedavisine devam edilen Kerim Frei katılmadı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Antrenman takım halinde yapılan ısınma hareketleri ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5'e 2 çalışması ve top kontrol çalışmaları yapıldı. Antrenman taktik programının yer aldığı çalışmalar sonrası yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarına bugün TSİ 12.00 ve 19.00'da yapacağı antrenmanlarla devam edecek. Akşam saat 19.00'da yapılacak antrenman basına açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.