Beşiktaş, Fenerbahçe maçının tekrarı için Federasyon'a, Emre için Etik Kurulu'na başvuru yaptı

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ, Kadıköy'de oynanan ve 1-0 kaybedilen Fenerbahçe maçının tekrarı için resmi adımları attı. Sarı lacivertli futbolcu Emmanuel Emenike'nin forma çıkarma, saha dışına çıkma ve tekrar saha içine...

26 Mart 2015 Perşembe 14:08
Beşiktaş, Fenerbahçe maçının tekrarı için Federasyon'a, Emre için Etik Kurulu'na başvuru yaptı






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ, Kadıköy'de oynanan ve 1-0 kaybedilen Fenerbahçe maçının tekrarı için resmi adımları attı.

Sarı lacivertli futbolcu Emmanuel Emenike'nin forma çıkarma, saha dışına çıkma ve tekrar saha içine girme hareketlerinin hakem Fırat Aydınus tarafından cezalandırılmadığı için kural hatası yapıldığını düşünen siyah beyazlılar, Hukuk Kurulu'ndan gelen rapor doğrultusunda Futbol Federasyonu'na resmi başvuru yaptı.

Fenerbahçe maçının tekrarını isteyen siyah beyazlılar, ayrıca Emre Belezoğlu için de Etik Kurulu'na başvurdu. Emre Belözoğlu'nun maç içinde ve devre arasında koridorlarda ettiği küfürler ve yaptığı hareketeler için Etik Kurulu'na başvuran siyah beyazlılar, bu futbolcunun yaptığı tüm hareketlerin izlenmesi ve görüntülerin tamamının değerlendirilmesini istiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.