Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına devam ediyor

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - TÜRK Telekom Arena'da 24 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile sezonun son derbisine çıkacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını bu sabah yaptığı idman ile sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan...

22 Mayıs 2015 Cuma 14:15
Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına devam ediyor






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - TÜRK Telekom Arena'da 24 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile sezonun son derbisine çıkacak olan Beşiktaş, hazırlıklarını bu sabah yaptığı idman ile sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Galatasaray maçının taktiği üzerine çalışmalar yapan futbolcular, ısınma ve istasyon koşularının ardından dar alan çalışması yaptı. İdmanın son bölümünde oynanan taktik çift kale maç ile çalışma sona erdi.

Antrenmana, kontrol için Avusturya'da olan Veli Kavlak, bireysel çalışan Tolga Zengin, Ramon Motta, İsmail Köybaşı ve sağ dizinde şişme olan Gökhan Töre katılmadı.

Beşiktaş, derbi hazırlıklarını yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.