Beşiktaş, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - TRABZONSPOR'u 2-0 yenerek zirvedeki yerini koruyan Beşiktaş, hafta sonunda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Rejenerasyon idmanı yapan siyah beyazlıların çalışması 1.5 saat sürdü....

04 Mayıs 2015 Pazartesi 14:06
Beşiktaş, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına başladı






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - TRABZONSPOR'u 2-0 yenerek zirvedeki yerini koruyan Beşiktaş, hafta sonunda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Rejenerasyon idmanı yapan siyah beyazlıların çalışması 1.5 saat sürdü. Dün akşam oynanan Trabzonspor maçında sahada olan futbolcular, koşu sonrası streching hareketleri yaptı. Diğer oyuncular ise 5'e 2, minik kale maç ve yarım sahada maç yaptıktan sonra şut çalışması ile antrenmanı tamamladı.


Antrenmana, parmağından ameliyat olacak Tomas Sivok, MR'ı çekilen Daniel Opare, bireysel çalışan Tolga Zengin ve tedavisi süren Veli Kavlak katılmadı.

Yarını izinli geçirecek olan Beşiktaş, hazırlıklarına Çarşamba günü saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.