Beşiktaş, Genk deplasmanında

Beşiktaş deplasmanda Genk ile karşılaşıyor.

08 Kasım 2018 Perşembe 08:08
Beşiktaş, Genk deplasmanında






Beşiktaş, Genk deplasmanında

   Beşiktaş deplasmanda Genk ile karşılaşıyor.Saat 20.55'de başlayacak mücadeleden Beşiktaş avantajlı bir skorla çıkmak istiyor.Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda Genk ile deplasmanda bu akiam  oynayacağı maçın hazırlıklarını maçın oynanacağı statta dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.Basına 15 dakikası açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı.Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı.Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

   Beşiktaş, by akşam  TSİ 20.55’de Genk takımı ile UEFA Avrupa Ligi I Grubu’nda 4. maçını oynayacak ve maçtan sonra özel uçakla İstanbul'a dönecek.
 

Şenol Güneş: ‘Genk, sezon başından beri oynadığımız en iyi takım’
   Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Genk maçı öncesi basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu ve şöyle konuştu;

“Genk, grubun lideri ve avantajlı durumdalar. İyi bir rakip. İlk maçta yenilmiştik. Elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Buradan avantajlı bir skorla ayrılmak istiyoruz. Rakibin oyun tarzını biliyoruz. Sahanın her alanını iyi kullanıyorlar. Yarın onların oyununu bozarsak maç lehimize döner. Ufak sakatlığı olan oyuncularımızın durumuna bakacağız. Önemli olan oynayacak oyuncuların takım bütünlüğü içinde verimli olmaları. Türkiye ve Avrupa’da beklenmedik puan kayıpları yaşadık. Genk, sezon başından beri karşılaştığımız en iyi takım. Genk ile oynadığımız ilk maçta golden sonra oyundan düştük ve bunu iyi değerlendirdiler.”

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşGenk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.