Beşiktaş-Genk maçı saat kaçta, hangi kanalda

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde bu akçam saat 22.00'de Genk ile karşılaşıyor.

25 Ekim 2018 Perşembe 07:55
Beşiktaş-Genk maçı saat kaçta, hangi kanalda






Beşiktaş-Genk maçı saat kaçta, hangi kanalda
       Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde bu akçam saat 22.00'de Genk ile karşılaşıyor.Karşılaşmayı  Polonya Futbol Federasyonu'ndan Daniel Stefanski yönetecek. Beşiktaş - Genk karşılaşması beIN Sports 1'den CANLI yayımlanacak.
   Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde  grubunda Genk ile yapacağı maç öncesinde 3 puan ve averajla üçüncü sırada yer alıyor. Siyah-beyazlılar UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki Genk maçı öncesinde çıktığı Sarpsborg maçını Vodafone Park'ta 3-1 kazanmış, Malmö'ye ise deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu. Beşiktaş'ın topladığı 3 puanla üçüncü sırada yer aldığı I Grubu'nda yine aynı puana sahip diğer takımlardan Sarpspor liderlik koltuğunda otururken, Genk ikinci ve Malmö son sırada yer alıyor.

   Beşiktaş'la birlikte Sarpsporg, Genk ve Malmö'nün yer aldığı grupta takımlar toplam 6 maç yapacak. Grupta ilk iki sırada yer alan takımlar bir üst tura yükselecek.
    Bu akşam gruptaki üçüncü maçında Genk ile Vodafone Park'ta karşılaşacak Beşiktaş, bu maçla birlikte toplam 4 maça çıkacak. Siyah-beyazlı takım, bu akçam Genk'le evinde, ardından 8 Kasım'da deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş daha sonra Sarpsborg'la deplasmanda karşılaştıktan sonra gruptaki son maçında Vodafone Park'ta Malmö'yü ağırlayacak.Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki rakibi Genk, Belçika 1'inci Ligi'nde namağlup liderliğini sürdürüyor. Ligin 11'inci haftasında evinde ağırladığı Eupen'i Leandro Trossard'ın 18 ve 65'inci dakikada attığı 2 golle 2-1 mağlup eden Genk, 11 maçta 9 galibiyet elde ederken, 2 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Ligde 33 golle en çok gol atan takım olan Genk, kalesinde ise gördüğü 11 golle ligin en az gol yiyen takımı konumda.
   

   Genk'in en önemli hücum silahları ise ligde 8 golü ve 2 asisti bulunan Leandro Trossard ve 7 gol 1 asisti bulunan Mbwana Samatta. Takım kaptanı İspanyol futbolcu Alejandro Pozuelo ise attığı 3 gol ve yaptığı 6 asistle takımın beyni konumunda.Avrupa Ligi I Grubu'nda tüm takımların 3'er puanı bulunurken Genk kendi evinde İsveç ekibi Malmö'yü 2-0 mağlup etti. Deplasmanda Sarpsborg 08'e ise 3-1 mağlup olan Genk'in şu ana kadar Avrupa Ligi'nde attığı 2 golde Leandro Trossard'ın imzası bulunurken diğer golün sahibi ise Mbwana Samatta. Ligde 11 maçta 11 gol ve Avrupa Ligi'nde ise iki maçta toplamda 4 golü kalesinde gören Genk, çok gol atan bir takım olmasıyla birlikte kalesinde çok da gol gören bir ekip. Defans hattının ortasında genellikle iki genç stoperi Joseph Aidoo ve Jhon Lucumi'ye görev veren Belçikalı teknik adam Philippe Clement'in öğrencileri ligde dış sahada oynadığı 5 mücadelede 6 maçta 5 gole engel olmazken, Avrupa Ligi'nde eleme turlarıyla birlikte çıktığı toplam 4 maçta kalesinde 7 gol gördü.

Fotomaç

 
 

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşGenk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.