Beşiktaş günü çift antrenmanla tamamladı

 İSTANBUL / Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İstanbul Başakşehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü. Akşam saatlerinde basına kapalı yapılan antrenman...

26 Mart 2015 Perşembe 18:24
Beşiktaş günü çift antrenmanla tamamladı






 İSTANBUL /

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında İstanbul Başakşehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü. Akşam saatlerinde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

İdmana milli takımlarda bulunan; Olcay Şahan, Ersan Adem Gülüm, Gökhan Töre, Demba Ba, Pedro Franco, Veli Kavlak, Cenk Tosun, Kerim Frei ve Atınç Nukan ile tedavisi devam eden Tolga Zengin, Alexander Milosevic ve bireysel çalışan Cenk Gönen, Atiba Hutchinson, Jose Sosa, Daniel Opare katılmadı.

Teknik direktör Slaven Bilic'in yardımcılarının yaptırdığı antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başladı. İki grup halinde pas çalışması değişmeli olarak yapıldı. Yarım sahada 1'e 1 ve 2'ye 2 çalışması sonrası antrenman yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar hazırlıklarına yarın sabah saat 10.00'da basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.