Beşiktaş Hentbol Takımı şampiyonluğa çok yakın

 Ali DANAŞ - İSTANBUL / Hentbol Erkekler Süper Lig play-off finali ikinci maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u 32-24 yenen Beşiktaş Mogaz, seride 2-0 öne geçerek şampiyonluk için büyük bir avantaj yakaladı. Beşiktaş Mogaz,...

26 Mayıs 2015 Salı 22:20
Beşiktaş Hentbol Takımı şampiyonluğa çok yakın






 Ali DANAŞ - İSTANBUL /

Hentbol Erkekler Süper Lig play-off finali ikinci maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u 32-24 yenen Beşiktaş Mogaz, seride 2-0 öne geçerek şampiyonluk için büyük bir avantaj yakaladı.

Beşiktaş Mogaz, Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını 18-12 önde kapatttı.Üstünlüğünü ikinci devrede de sürdüren siyah beyazlılar mücadeleden 32-24 galip ayrılarak seriyi 2-0'a getirdi.

Beşiktaş Mogaz 28 Mayıs Perşembe akşamı saat 19:00'da yine Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynanacak üçüncü maçı da kazanırsa seriyi 3-0'a taşıyacak ve şampiyonluğunu ilan edecek.

Siyah beyazlıların toplamda 10 üst üste 6 şampiyonluğu bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.