Beşiktaş ilk hazırlık maçında Real Valladolid ile berabere kaldı

Beşiktaş, İspanya'da yaptığı ilk hazırlık maçında bu ülke temsilcisi Real Valladolid ile 2-2 berabere kaldı.

25 Temmuz 2017 Salı 23:39
Beşiktaş ilk hazırlık maçında Real Valladolid ile berabere kaldı






MALAGA (AA) - Beşiktaş, İspanya'da yaptığı ilk hazırlık maçında bu ülke temsilcisi Real Valladolid ile 2-2 berabere kaldı.
4. dakikada Beşiktaş'ın sağ kanadında boşluğu iyi değerlendiren Mata, bir süre taşıdığı topu ceza alanına girdiği anda sert bir vuruşla filelere gönderdi: 0-1
55. dakikada soldan ceza alanına giren Caner Erkin'in şutunda kaleciden seken meşin yuvarlağı Mustafa Pektemek, filelerle buluşturdu ve 1-1 beraberliği sağladı.

77. dakikada Cenk Tosun'un pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Oğuzhan Özyakup, yerden düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1
80. dakikada ceza alanı içinde sol tarafta topla buluşan Miguel, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve durumu 2-2'ye getirdi.
Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Son Güncelleme: 26.07.2017 09:04
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.