Beşiktaş kafilesi Sivas'a geldi

SPOR Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Başiktaş kafilesi özel uçakla Sivas'a geldi. Kafileyi havaalanında ve kalacakları otelin önünde siyah beyazlı taraftarlar coşkuyla karşıladı. Yarın...

07 Mart 2015 Cumartesi 17:50
Beşiktaş kafilesi Sivas'a geldi






SPOR Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Başiktaş kafilesi özel uçakla Sivas'a geldi. Kafileyi havaalanında ve kalacakları otelin önünde siyah beyazlı taraftarlar coşkuyla karşıladı.
Yarın Medicana Sivasspor'un konuğu olacak Beşiktaş kafilesini taşıyan uçak 16.20 sıralarında Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'na iniş yaptı. Siyah beyazlı takımı havaalanı çıkışında karşılayan bir grup Beşiktaş taraftarı takım oyuncularına sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar teknik direktör Slaven Biliç ve futbolculara çiçek verdi. Biliç ve futbolcular ile bol bol fotoğraf çektirdi Beşiktaş kafilesinde Başkan Fikret Orman ve bazı yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Kafile kendilerini bekleyen otobüs ile kent merkezine gelerek kalacakları otele yerleşti. Kafileyi otel önünde de bazı taraftarlar tezahüratlarla karşıladı. Başkan Fikret Orman takımı burada karşılamaya gelen yürüme engelli 18 yaşındaki Metehan Baran'ı içeriye aldırarak birlikte fotoğraf çektirdi.
Siyah beyazlıların Sivas kafilesinde şu isimler yer aldı: Cenk Gönen, Günay Güvenç, Veysel Sapan, Ersan Gülüm, Atınç Nukan, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Daniel Opare, Necip Uysal, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan, Kerim Frei, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Jose Sosa, Eslem Öztürk, Mustafa Pektemek ve Demba Ba.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.