Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı

  Ali DANAŞ-İSTANBUL- Kasımpaşa'yı 5-1 gibi farklı bir skorla geçen Beşiktaş önümüzdeki hafta Ankara'da oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı rejenerasyon antrenmanı ile başladı. Teknik...

19 Nisan 2015 Pazar 13:19
Beşiktaş, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı






 

Ali DANAŞ-İSTANBUL-

Kasımpaşa'yı 5-1 gibi farklı bir skorla geçen Beşiktaş önümüzdeki hafta Ankara'da oynayacağı Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı rejenerasyon antrenmanı ile başladı.

Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlarken dünkü maçta oynayan oyuncular koşu sonrası streching yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise dar alanda kontrol pas ve minik kale maç yaptı.İdman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana tedavisi devam eden Tolga Zengin ve Cenk Gönen katılmadı. Veli Kavlak ise takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş , yarın izin yapacak ve hazırlıklarına salı günü saat 17:00'de yapacağı idman ile devam edecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.