Beşiktaş Kulübü, Atatürk'ün Vefatının 76. Yılı Anısına Özel Tişört Üretti

İstanbul- Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı anısına özel tişört satışa çıkarttı. Siyah renkte tişört üzerinde Atatürk'ün fotoğrafı ve Beşiktaş logosu...

08 Kasım 2014 Cumartesi 14:05
Beşiktaş Kulübü, Atatürk'ün Vefatının 76. Yılı Anısına Özel Tişört Üretti






İstanbul-

Beşiktaş'ın lisanslı ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvası, Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı anısına özel tişört satışa çıkarttı.

Siyah renkte tişört üzerinde Atatürk'ün fotoğrafı ve Beşiktaş logosu iç içe görünürken, alttaki yazıda doğum tarihi olan 1881 ile sonsuzluk simgesi bulunuyor.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılında, hatırasını yaşatmak, Beşiktaşlıların Atamıza olan sevgisini göstermesine aracılık etmek için özel olarak üretilen tişörtlere taraftarlarımızın büyük ilgi göstermesini bekliyoruz. Ulu önderimiz Atatürk ve Beşiktaş ambleminin iç içe geçtiği, Atamız'ın doğum tarihi olan 1881 yılının yanında sonsuzluk işaretinin yer aldığı siyah renkteki tişörtlerimiz mağazalarımızda" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.