Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: İnşallah derbi Beşiktaş'a yarayacak şekilde sonuçlanır

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi, "İnşallah derbi Beşiktaş'a yarayacak şekilde sonuçlanır." dedi.

21 Ekim 2017 Cumartesi 17:56
Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi: İnşallah derbi Beşiktaş'a yarayacak şekilde sonuçlanır






İSTANBUL (AA) - Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de yarın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçın işlerine yarayacak şekilde sonuçlanmasını temenni etti.

Ahmet Nur Çebi ile kulüp yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican, İçerenköy CarrefourSA'daki Kartal Yuvası mağazasının açılışına katıldı.

Açılışın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Çebi, Süper Lig'de 23 Ekim Pazartesi günü Medipol Başakşehir ile yapacakları maçın kolay geçmeyeceğini belirterek, "Benim için maçların farkı yok, 17 takımın tamamı önemli. Dün Göztepe-Alanyaspor maçını izledim, müthiş oynadılar. Kolay maç yok. Bunlardan ders çıkarmamız gerekiyor. Hepsini önemseyerek devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Eğer oyuncularımız maç seçiyorsa seçmemeli"

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 3'te 3 yapmalarına rağmen ligde istedikleri sonuçları alamamalarıyla ilgili bir soru üzerine Çebi, "Eğer oyuncularımız maç seçiyorsa seçmemeli. Bunu sadece kendi takımım için söylemiyorum. Bütün oyuncuların formalarının hakkını sonuna kadar vermeleri gerek." diye konuştu.

Derbi yorumu

Ahmet Nur Çebi, Süper Lig'de yarın Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi maçla ilgili olarak, "İnşallah derbi Beşiktaş'a yarayacak şekilde sonuçlanır." şeklinde görüş belirtti.

Muhabir: Sezer Yavuz

Son Güncelleme: 21.10.2017 23:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.