Beşiktaş kupa maçına çıkacak mı?

Beşiktaş olaylar nedeniyle yarım kalan kupa maçına çıkacak mı.

03 Mayıs 2018 Perşembe 08:44
Beşiktaş kupa maçına çıkacak mı?






Beşiktaş kupa maçına çıkacak mı?

    Beşiktaş olaylar nedeniyle yarım kalan kupa maçına çıkacak mı.Bu akşam yarım kalan dakikadan devam edeceği açıklanan Fenerbahçe-Beşiktaş kupa maçı merakla bekleniyor.Fenerbahçe'nin maçın oynanacağı saatte sahada hazır olacağı açıklanırken Beşiktaş cephesinden bu konuda geri adım atılmadı.Beşiktaş resmi sitesinden bu akiam oynanacak maç ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken Beşiktaş'ın hafta sonu Kayserispor maçı hazırlıklarına devam ettiği açıklandı.

   Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından dün akşam yaptığı antrenmanla başladı. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. Beşiktaş, hazırlıklarına bugün saat 18.00’de basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdullah 2018-05-03 11:25:28

tff ve tahkim kurulu ile beşiktaş arasındaki problem nedir nasıl başladı bilmiyorum ama beşiktaş kulübü ve oyuncuların hataları en sert şekilde cezalandırılırken beşiktaşa karşı yapılan hatalar nerede ise cezalandırılmıyor. tarafsız bakıldığında durm böyle gözüküyor.