Beşiktaş maçı öncesi Bursaspor'da önemli gelişme

Süper Lig maratonunda son dört haftaya 2 puan farkla lider giren Beşiktaş hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçı öncesi Bursaspor cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

09 Mayıs 2017 Salı 10:21
Beşiktaş maçı öncesi Bursaspor'da önemli gelişme






Beşiktaş maçı öncesi Bursaspor'da önemli gelişme
   Süper Lig maratonunda son dört haftaya 2 puan farkla lider giren Beşiktaş hafta sonu oynayacağı Bursaspor maçı öncesi Bursaspor cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.Üç hafta oynadığı karşılaşmalarda farklı skorlarla kaybeden ve 37 puanla Kayserispor'la sonlardan kurtulmaya çalışan Bursaspor'da Deniz Yılmaz ve Yonathan Del Valle  kadro dışı kaldı.
   Bursaspor Başkanı  Ali Ay, kalan 4 hafta için taraftarlardan destek istedi. Alınan sonuçlardan ötürü büyük bir üzüntü yaşadığını ifade eden Başkan Ay, “Ben başkan olarak herkesten daha fazla üzülüyorum. Ancak aklı selim içinde hareket etmek zorundayız. Sezonun bitmesine 4 hafta daha var. Maalesef son 3 maçta ağır yenilgiler almış olsak da kalan maçları da bu kadroyla oynayacağız. O halde gelin bu maçları kazanmak için hepimiz ne gerekiyorsa yapalım. Bağırmakla, çağırmakla, istifa etmekle hiçbir şeyi çözemeyiz. Çözüm zannettiğimiz şey bizi daha büyük bir sıkıntıya sokar. Allah’ın izniyle bu sezonu bitirelim, sonra ne olması gerektiğine hep birlikte karar verelim. Ben koltuk meraklısı değilim. Ortalık yangın yerine dönsün ama ben başkan kalayım diye bir sevdam da yok. Bu yaşanan gelişmeler, bu skorlar benim hoşuma mı gidiyor sanıyorsunuz? Benim bir sorumluluğum var. Bu gemiyi limana yanaştırmadan, gemiden atlayıp kaçmak ne bana ne de yönetim kurulundaki arkadaşlarıma yakışır. Şimdi gelin bu takımı hep birlikte ayağa kaldıralım. Taraftarımdan 4 hafta sabretmesini ve bu çocuklara destek vermesini özellikle rica ediyorum. Eğer aksi bir durumla karşılaşırsak takımımız için çok kötü şeyler bizi bekliyor olacak. Sonra gereken neyse yapılacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Sadece 4 hafta sabır istiyorum. 4 hafta sonra gereken neyse yapılacak” dedi. Başkanımız Ali Ay, toplantıda alınan bir başka kararı ise kamuoyu ile paylaştı. Ay şunları söyledi; “Deniz Yılmaz ile Yonathan Del Valle kadro dışı bırakıldı. Neden böyle oldu diye zamanı gelince onu da açıklayacağım. Bazı arkadaşlar çok fazla kadro dışı istediler. Önemli olan bu topçuları sezon sonuna kadar motive edip, iyi duruma getirebilmek. Düştüğümüz yerden de çıkartabilmek. Bunlar bu puanları aldılar ve inşallah bundan sonra da puanları almaya devam edecekler” diye konuştu.
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşBursaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.