Beşiktaş, Malmö ile karşılaşıyor

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I grubu altıncı maçında bu akşam saat 20.55’te Vodafone Park’ta İsveç temsilcisi Malmö ile karşılaşacak.

13 Aralık 2018 Perşembe 07:44
Beşiktaş, Malmö ile karşılaşıyor






Beşiktaş, Malmö ile karşılaşıyor

    Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I grubu altıncı maçında bu akşam saat 20.55’te Vodafone Park’ta İsveç temsilcisi Malmö ile karşılaşacak.Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I grubunda Malmö ile bu akşam  oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.Basına ilk 15 dakikası açık yapılan antrenman, 1.5 saate yakın sürdü.
   Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

  UEFA Avrupa Ligi I Grubu son hafta karşılaşmasında bu akşam İsveç’in Malmö ekibini konuk edecek Beşiktaş, Avrupa kupalarında geride kalan 215 maçta 83 galibiyet, 86 mağlubiyet yaşarken, 46 karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.Avrupa arenasında rakip fileleri 288 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde ise 307 gol gördü.

    Beşiktaş’ın başında en çok Avrupa kupası maçına çıkma unvanını elinde bulunduran Şenol Güneş, bu rekorunu yarınki karşılaşmada geliştirmeyi sürdürecek.Güneş, siyah-beyazlı takımın teknik direktörlüğünde Avrupa’da 38. kez sahada yer alacak.Beşiktaş, Güneş yönetiminde oynadığı 37 karşılaşmada 17 galibiyet, 12 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı.Siyah-beyazlı takım, Güneş yönetimindeki 37 Avrupa mücadelesinde toplam 64 gol atarken, kalesinde 53 gol gördü.



 
 

Şenol Güneş: ‘Maça hazırız’

   Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Malmö maçı öncesi basın toplantısında şu açıklamaları yaptı;

“Her takımın gruptan çıkma şansı var. Kendi sahamızda kazanarak turu geçmek istiyoruz. Maça hazırız. Kadroda sayısal eksiklerimiz var. Sakatlığı devam eden oyuncularımız var. Elimizdeki oyuncular, kazanma ruhuyla sahada olacak. Malmö’nün maça motive şekilde çıkacağını düşünüyorum. Perşembe günü Avrupa maçı oynadıktan sonra lig maçımızı Pazartesi oynayabiliriz ama olmuyor. Beşiktaş büyük bir camia. Türkiye’de başarılı olmak ve dünyada kendimizi göstermek istiyoruz. Yeni hedefler çizmek durumundayız. UEFA Avrupa Ligi Son 32 turuna güçlü takımlar katılıyor. Bir üst tura yükselirsek orada da en iyisini yapmaya çalışacağız. Ligde de yarış devam ediyor. Maratonun yarısı bitmeden bir yargıya varmak doğru değil.”

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşMalmö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.