Beşiktaş Mogaz Kadrosunu Güçlendirdi

  ALİ DANAŞ-İSTANBUL- Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı Hırvat hentbolcu Vedran Zrniç ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Son olarak Orlen Wisla Plock forması giyen 35 yaşındaki Hırvat yıldız, Almanya Bundesliga'da Gummersbach'la...

05 Kasım 2014 Çarşamba 14:00
Beşiktaş Mogaz Kadrosunu Güçlendirdi






 



ALİ DANAŞ-İSTANBUL-

Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı Hırvat hentbolcu Vedran Zrniç ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.


Son olarak Orlen Wisla Plock forması giyen 35 yaşındaki Hırvat yıldız, Almanya Bundesliga'da Gummersbach'la 3 Avrupa şampiyonluğu yaşadı.

İmza törenine Beşiktaş Amatör Şube Sorumlu Yöneticisi Erdal Karacan,Vedran Zrniç ve Mogaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat ve Kulüp Genel Koordinatörü Levent Çifter katıldı ERDAL KARACAN:"DAHA GÜÇLÜ BİR TAKIM KURUYORUZ"

Erdal Karacan Zrniç'i kadrolarına katmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek "Beşiktaş Mogaz Hentbol takımı Şampiyonlar Ligi'nde başarıyı ile devam ediyoruz. Daha güçlü takım kurmak için çalışıyoruz. 2011 yılının en prestijli oyuncusunu aldık. Daha güçlü bir takım oluşturduk. Kendisi 6 yıl Almanya'da oynadı." dedi.

ZRNIC:"DAHA ÖNCE BÖYLE BİR İLGİ GÖRMEDİM"

Hırvat yıldız Zrniç bundan önceki takımlarda bu kadar ilgi göremediğini ifade ederek, "Organizasyon benim için sürpriz oldu. Beşiktaş'ın büyük takım olduğunu duyuyordum. Beşiktaş hentbol takımı daha iyi olacaktır. Buraya gelmemdeki sebep başarılı olmaktır. Takıma faydalı olmak istiyorum. Beşiktaş'a faydalı olmak için çalışacağım." diye konuştu.

ERCÜMENT POLATLI:"GURUR VERİCİ BİR TABLO İmza töreninde hazır Mogaz Pazarlama Direktörü Ercüment Polat ise "başarılı sezonun ardından Şampiyonlar ligindeyiz. Çok gurur verici bir tablo ,özellikle transfer dönemi çok iyi geçti ve 4. yabancı oyuncumuzu tranfser ediyoruz.Takımımız çok daha güçlü hale geldi;zaten üst üste 6 kez şampiyon olan takımımız yeni transferle birlikte daha da güçlenecek.Beşiktaş'a desteğimiz devam edecek ve yeni transferin takımımızı çok daha iyi noktalara getireceğine inanıyoruz" diye açıklama yaptı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.