Beşiktaş nasıl tur atlar

Beşiktaş avrupada yoluna devam etmek için kader maçına çıkıyor.

20 Nisan 2017 Perşembe 09:33
Beşiktaş nasıl tur atlar






Beşiktaş nasıl tur atlar
   Beşiktaş avrupada yoluna devam etmek için kader maçına çıkıyor.Geçen hafta deplasmanda oynadığı karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyahbeyazlılar bu akşam alacakları galibiyetle turu geçmek istiyorlar.
   Geçen Perşembe akşamı oynadığı Stockholm yolunda yeni engel Lyon. 2-1 kaybettiği ilk maçın rövanşında Fransız ekibini ağırlayacak Beşiktaş’a 1-0’lık galibiyet yetecek. Beşiktaş'ta Quaresma oynayacak durumda, Aboubakar ve Marcelo cezalı.
   Hedefini Stockholm'deki final olarak çizen Beşiktaş için tarihi bir gece olacak. Lyon'a Fransa'da 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar, tarihinde ilk kez yarı finale çıkmak için bugün mutlaka kazanmak zorunda. Gol yemeden alınacak her galibiyet Kara Kartal'ı tura uçurur. Gol yenilmesi halinde ise 3-1, 4-2 gibi iki fark şart. 2-1'lik galibiyetimizde maç uzar. 3-2, 4-3 gibi gollü tek farklı galibiyetlerimizde Lyon turu geçer. Fransızlara, beraberlikler de yarıyor.
   Vodafone Arena’da oynanacak Beşiktaş – Lyon maçını Sırp hakem Milodar Mazic yönetecek.Karşılaşma Saat 22:05’te başlayacak olan Beşiktaş – Lyon maçı TRT 1’den canlı yayınlanacak.
MUHTEMEL 11’LER
BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Mitrovic, Tosic, Beck, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk
LYON: Lopes, Jallet, Diakhaby, Mbiwa, Morel, Tolisso, Gonalons, Tousart, Valbuena, Lacazette, Fekir
Son Güncelleme: 20.04.2017 11:03
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşLyon
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.