Beşiktaş, Partizan Maçı Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - SPOR Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 2-0 kaybeden Beşiktaş, Partizan maçına odaklandı. UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında Perşembe günü Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşılaşacak...

03 Kasım 2014 Pazartesi 13:15
Beşiktaş, Partizan Maçı Hazırlıklarına Ara Vermeden Başladı






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - SPOR Toto Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 2-0 kaybeden Beşiktaş, Partizan maçına odaklandı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında Perşembe günü Sırbistan temsilcisi Partizan ile karşılaşacak olan siyah beyazlılar, bu sabah yaptığı rejenerasyon idmanı ile hazırlıklara start verdi. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dinlenme, kondisyon ve taktik çalışması yapıldı. Antrenman, takım halinde yapılan 18 dakikalık koşu ile başladı. Koşu sonrası dünkü maçta oynayan oyuncular streching yaparak antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncular ise, 5'e 2 ve şut çalışması sonrası yarım sahada çift kale maç yaparak günü noktaladı.


3 haftadır sakatlığı bulunan Serdar Kurtuluş, takımla çalışmalara başladı. Serdar'ın perşembe akşamı oynanacak Partizan maçında sahada olması bekleniyor.

Antrenmana, kontrol amaçlı MR'ı çekilen Tolga Zengin katılmadı.

Beşiktaş, hazırlıklarına yarın saat 17.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.