Beşiktaş seriye bağladı

Beşiktaş zorlu Malatya deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönüyor.

15 Şubat 2019 Cuma 23:00
Beşiktaş seriye bağladı






Beşiktaş seriye bağladı

    Beşiktaş zorlu Malatya deplasmanından altın değerinde 3 puanla dönüyor.Lig maratonunun ikinci yarısında Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası bir türlü istenilen sonuçları alamayan Malatyaspor evinde Beşiktaş'a 2-1 yenildi. Yeni Malatyaspor Beşiktaş maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 22. hafta heyecanı başladı. Beşiktaş zorlu deplasmanda 2-1'lik skorla galip geldi ve 39 puana yükselerek maç fazlasıyla Galatasaray'la puanları eşitledi. Malatyaspor'da 40'ta Adem Büyük kırmızı kartla oyundan atıldı.

   Evkur Yeni Malatyaspor ile Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de 22. haftanın açılış maçında bir araya geldi. Zirve mücadelesini yakından ilgilendiren kritik maçta 36 puanlı Beşiktaş, deplasmanda 2-1 kazanarak üst üste üçüncü galibiyetini aldı ve 39 puana yükselerek maç fazlasıyla ikinci sıraya ortak oldu.

   Ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor ise 34 puanda kaldı ve Erol Bulut’un öğrencilerinin galibiyet hasreti dört maça çıktı. Beşiktaş’ın golleri 49’da Atiba Hutchinson ve 70’te Adem Ljajic’ten gelirken, ev sahibinin tek golünü 65’te Ömer Şişmanoğlu kaydetti. 40’ta Adem Büyük gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç, Issam, Mina, Murat A., Bülent, Donald, Murat Y., Aleksic, Guilherme, Adem, Ömer

TEKNİK DİREKTÖR: Erol Bulut

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Dorukhan, Lens, Ljajic, Güven, Burak

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Son Güncelleme: 15.02.2019 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.