Beşiktaş Sompo Japan 77 - Afyon Belediyespor  80

 Beşiktaş Sompo Japan , hazırlık maçında Afyon Belediyespor'a 80-77 mağlup oldu.

28 Eylül 2018 Cuma 08:45
Beşiktaş Sompo Japan 77 - Afyon Belediyespor  80






Beşiktaş Sompo Japan 77 - Afyon Belediyespor  80

   Beşiktaş Sompo Japan , hazırlık maçında Afyon Belediyespor'a 80-77 mağlup oldu. BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'ndeki karşılaşmaya Beşiktaş Kenan Sipahi, Erkan Veyseloğlu, Kyle Gibson, Joe Alexander ve Samet Geyik beşiyle başladı. Karşılıklı basketler başlayan mücadelede Beşiktaş, Joe Alexander ile pota altında etkili olmaya çalıştı. Can Maxim Mutaf oyuna girdikten sonra hücumda daha etkili olan siyah-beyazlılar ilk çeyreği 21-19 önde tamamladı.

   İkinci çeyrekte Ivan Buva ile pota altında üstünlük kuran siyah-beyazlılar, rakibine skor üstünlüğünü alma şansı tanımadı. Phil Pressey'nin hızlı hücumlarla bulduğu sayıların ardından siyah-beyazlılar soyunma odasına 39-33 önde girdi. 

   Mücadelenin ikinci yarısına Beşiktaş; Phil Pressey, Can Maxim Mutaf, Burak Can Yıldızlı, Robin Benzing ve Ivan Buva beşiyle çıktı. Üçüncü çeyreğin ilk dakikalarında rakibinin hücumlarına karşılık vermekte zorlanan siyah-beyazlılar, rakibinin skor üstünlüğünü eline almasına engel olamadı. Pota altında Samet Geyik ve Joe Alexander ile etkili olmaya çalışan takımımız, Ömer Utku Al'ın da skora katkı vermesiyle skoru eşitledi ve bu bölüm 58-58 berabere sona erdi.

  Son çeyrek karşılıklı kazanılan basketlerle başladı. Rakibinin dış atışlardan bulduğu basketlere karşılık vermekte zorlanan siyah-beyazlılar, karşılaşmadan 80-77 mağlubiyetle ayrıldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.