Beşiktaş, son hazırlık maçında galip geldi

Ali DANAŞ/PİNKAFELD, () - 2015-2016 sezonuna Avusturya'da hazırlanan Beşiktaş, 5. ve son hazırlık maçında Hırvatistan 2. lig ekiplerinden NK Zadar ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar, baştan sona üstün bir oyun sergiledikleri...

02 Ağustos 2015 Pazar 21:18
Beşiktaş, son hazırlık maçında galip geldi






Ali DANAŞ/PİNKAFELD, () - 2015-2016 sezonuna Avusturya'da hazırlanan Beşiktaş, 5. ve son hazırlık maçında Hırvatistan 2. lig ekiplerinden NK Zadar ile karşı karşıya geldi.

Siyah beyazlılar, baştan sona üstün bir oyun sergiledikleri mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Beşiktaş'ın gollerini 18 ve 58. dakikalarda Cenk Tosun, 80. dakikada Milosevic attı.

GOMEZ KADRODA YOK, QUARESMA PENALTI KAÇIRDI


Teknik direktör Şenol Güneş, Zadar maçına kalede Günay Güvenç, defansta Beck-Rhodolfo-Milosevic-İsmail, orta sahada Atiba-Serdar Kurtuluş-Kerim Frei-Quaresma-Olcay ve forvette Cenk Tosun ilk onbiri ile başladı.

Fiorentina'dan transfer edilen Mario Gomez maç kadrosuna alınmadı ve mücadeleyi kadroda olmayan diğer arkadaşları ile birlikte seyretti.

Siyah beyazlıların Portekizli yıldızı Quaresma, Beşiktaş'a döndükten sonraki ilk golüne çok yaklaştı, fakat başarılı olamadı. Karşılaşmanın 14. dakikasında İsmail'in düşürülmesi ile kazanılan penaltıda topun başına gelen Quaresma'nın vuruşunu Zadar kalecisi kurtardı. Yıldız oyuncu, ikinci yarıda yerini Necip'e bıraktı.

NK Zadar maçı ile birlikte Avusturya kampındaki hazırlık maçlarını tamamlayan Beşiktaş, sezon öncesi son hazırlık maçını 9 Ağustos'ta Atina'da Yunanistan Ligi ekiplerinden Olimpiakos ile oynayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.