Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları başladı

Beşiktaş, ligin 23. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı derbinin hazırlıklarına başladı.

22 Şubat 2018 Perşembe 20:53
Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları başladı






İSTANBUL (AA) - Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 25 Şubat Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile yapacağı derbinin hazırlıklarına başladı.

Derbinin hakemi belli olduTalisca başvurusuna retBeşiktaş Teknik Direktörü Güneş: Ligde de kupada da kendimizi favori görüyoruzBeşiktaş iç, Fenerbahçe dış sahada göze çarpıyorGökhan Gönül 3. dalyasını Fenerbahçe'ye karşı yapacakSaha kenarında Güneş-Kocaman rekabeti

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih maçında forma giymeyen oyuncuların; top kontrolü, pas ve şut çalışmasının ardından çift kale taktik maç yaptıkları ifade edildi.

Bayern Münih karşılaşmasında görev yapan oyuncuların ise kondisyon çalışması gerçekleştirdikleri kaydedildi.

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarınki idmanla sürdürecek.

Muhabir: Emre Doğan

Son Güncelleme: 22.02.2018 18:50
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.