Beşiktaş taraftarının bilet isyanı

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ ile Club Brugge arasında Belçika'da oynanacak maç öncesi bilet krizi çıktı. UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika'dan Club Brugge ile eşleşen Beşiktaş'ta bilet krizi baş gösterdi. Brugge kulübü,...

28 Şubat 2015 Cumartesi 23:06
Beşiktaş taraftarının bilet isyanı






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ ile Club Brugge arasında Belçika'da oynanacak maç öncesi bilet krizi çıktı.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika'dan Club Brugge ile eşleşen Beşiktaş'ta bilet krizi baş gösterdi. Brugge kulübü, 12 Mart'ta oynanacak maç için siyah beyazlı kulübe 29 bin kişi kapasiteli Jan Breydel Stadı'nda 1350 bilet ayırdığını bildirdi. Bunun üzerine siyah beyazlı kulüp, internet sitesi aracılığı ile talepleri karşılayamayacağı gerekçesi ile biletlerin satışa sunulmayacağını açıkladı. Belçika'ya gitmek isteyen taraftarlar, ancak BJK Travel'ın düzenlediği tur ile giderlerse Brugge'deki maçı izleme şansına sahip olabilecekler.

CLUB BRUGGE'DEN EKSTRA BİLET TALEP EDİLECEK


12 Mart'taki ilk maç için Belçika'ya gitme hayali kuran taraftarlar da bu duruma isyan etti. Taraftarlar isyanlarını dile getirmek için kulüp telefonlarını kilitledi.

İlk etapta Club Brugge'a mail atarak daha fazla bilet talep eden Beşiktaş yönetimine Belçika'dan olumsuz yanıt geldi.

Siyah beyazlı yetkililer, UEFA kuralları gereği stat kapasitesinin belli oranında bilet ayrıldığını ve Çarşamba günü Club Brugge yetkilileri ile bir araya gelerek yeniden ekstra bilet talebinde bulunacaklarını belirttiler.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.