Beşiktaş Teknik Direktörü Bılıc: Hakem, Gösterdiği Kartla Maçı Öldürdü, Bence Kırmızı Değildi

Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldukları derbinin ardından yaptığı açıklamada, maça gergin başladıklarını ve henüz 3. dakikada çok safça bir gol yediklerini dile...

02 Kasım 2014 Pazar 22:49
Beşiktaş Teknik Direktörü Bılıc: Hakem, Gösterdiği Kartla Maçı Öldürdü, Bence Kırmızı Değildi






Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldukları derbinin ardından yaptığı açıklamada, maça gergin başladıklarını ve henüz 3. dakikada çok safça bir gol yediklerini dile getirirken, hakem Bülent Yıldırım'ın hatalı karar verdiğini ve bunun maçı öldürdüğünü de söyledi.

Bilic, şöyle konuştu: "Tipik bir derbi oldu, çok gergin başladı, biz rakibe oranla daha gergindik. Rakibin ilk atağında safça bir gol yedik. Bunun şokunu 15 dakika boyunca atamadık. Sonra oyunu dengeledik, oyunun kontrolünü aldık. Rakip Emenike ile kontratak arıyordu. Biz pozisyonlar buluyorduk, kiminde başarılı oluyorduk, kiminde rakip kaleci başarılıydı. Golü atacağımıza dair inancım çok yüksekti. Ancak Olcay'a çıkan kart her şeyi etkiledi. İkinci sarı kart çok şaşırtıcı oldu benim için, Bana göre hakem bu kartla maçı öldürdü. İkinci yarı çok mücadele ettik. 10 kişi kalmamıza rağmen maçı kazanmayı istedik, ama olmadı. Sonra ikinci golü de yedik. Ama ayağa kalkmamız gerekiyor, Perşembe önemli bir maçımız var."

HAKEM BÜLENT YILDIRIM İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Derbiden önce hakem hakkında yapılan açıklamaların Bülent Yıldırım'ı etkileyip etkilemediği ve maça yansıyıp yansımadığının sorulmasının ardından ise Bilic, ses getirecek açıklamalar yaptı. Hırvat teknik adam, "Biz belki de bu maçı her şekilde kaybedebilirdik. Ama şunu söylemek istiyorum, bence pozisyon kırmızı kartlık değildi. Sahada küfür olabilir, bunu dert etmem. Beni yanlış anlamayın, küfürü doğal karşılamıyorum ama bu erkeklerin yaptığı bir oyun. Benim oyuncum atılırken, aynı kriter üzerinden rakip oyuncu neden atılmıyor? Bu kriterin uygulanma şekli beni rahatsız ediyor. Gökhan Töre hakemin duymadığı bir anda kırmızı kart gördü. Ama Olcay kart görürken, rakip oyunculara niye yok" diye konuştu.


"TFF BİNASI ÖNÜNE GİDEREK PANKART MI AÇAYIM?"

Bilic, "Başkan Fikret Orman bundan sonra değişeceğini söyledi. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz" sorusuna ise şu cevabı verdi:

"Ne yapayım, TFF binası önüne giderek pankart mı açayım? Geçen sene hiçbir şey yapmadan 3 maç ceza aldım. Şimdi tepki gösterip 7-8 maç ceza mı alayım ?"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.