Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic: "hedefimiz Gruptan Çikmak Ve Buna Çok Yaklaştık"

 GÖKHAN HEBEPÇİ - İSTANBUL / Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Partizan'ı 2-1 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Bilic, şunları söyledi; "Önemli bir galibiyet aldık. Hedefimiz gruptan...

06 Kasım 2014 Perşembe 22:45
Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic:






 GÖKHAN HEBEPÇİ - İSTANBUL /

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Partizan'ı 2-1 yendikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Bilic, şunları söyledi;

"Önemli bir galibiyet aldık. Hedefimiz gruptan çıkmak ve buna yaklaştık. Partizan ciddi bir rakip. Kazanmayı hak ettik. Son 20 dakikadan memnun değilim, sanki son saniyelermiş gibi oynadık. Bu koşullarda kazanmak önemliydi. İyi iş çıkardık. Asteras Tripolis maçında durumu kesinleştirmek istiyoruz. Rakibin tek pozisyonu son saniyedeki frikikti."

AHMET NUR ÇEBİ: "DİĞER MAÇLAR İÇİN AVANTAJ YAKALADIK"


Beşiktaş İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi ise, Partizan galibiyetini "Çok daha iyi oynadığımız maçlar olmuştu. Sonuçta 3 puanı aldık. Avrupa'daki yolumuza bu galibiyetle daha avantajlı devam edeceğiz" şeklinde yorumladı.

DEMBA BA: "ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK"

Beşiktaş'ın 2 golünü atan Demba Ba, "Önemli bir galibiyet aldık, çok mutluyum. Elimden geleni yapıyorum. Üst üste gelen mağlubiyetlerden sonra bu galibiyet bizim için iyi oldu.

Hedefimize yaklaşıyoruz. Yunanistan'daki maçtan galip ayrılarak hedefimize daha yaklaşmak istiyoruz" dedi.

Kaleci Cenk Gönen de, "Yunanistan'dan alacağımız puanlarla üst tura çıkacağız. Kötü gidişata dur dedik. Top bizde olduğunda oyun bizde oluyor. Futbolda yedek kalma olayı var. Şans verildiği zaman elimden geleni yapmak istiyorum. Arkamda iyi bir maç bıraktığımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.