Beşiktaş Udinese maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor?

2015-2016 sezonunun şampiyonu Beşiktaş, Uluslararası Dostluk maçında Vodafone Arena stadında Udinese Calcio'yu konuk ediyor......

22 Temmuz 2016 Cuma 02:25
Beşiktaş Udinese maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor?






Beşiktaş Udinese maçı ne zaman saat kaçta hangi kanal canlı yayınlıyor?...
2015-2016 sezonunun şampiyonu Beşiktaş, Uluslararası Dostluk maçında Vodafone Arena stadında Udinese Calcio'yu konuk ediyor. 24 Temmuz 2016 Pazar günü saat 16:00'daki maçı Smart Spor canlı olarak yayınlayacak. Şampiyonluk sonrası kadrosunda Mario Gomez, İsmail Köybaşı ve Gökhan Töre gibi isimlerle yollarını ayıran Fenerbahçe'den Gökhan Gönül'ü transfer eden Beşiktaş yeni sezon hazırlıkları kapsamında Cuma günü ise Al Hilal ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, 2016-17 sezonu hazırlıkları kapsamında Avusturya'da Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal ile yapacağı 22 Temmuz Cuma günkü maçın başlama saati 19:15. Bu maçı D-Smart platformundaki Smart Spor'dan naklen yayınanacak. 
Son Güncelleme: 24.07.2016 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.