Beşiktaş Yunanistan'da

ALİ DANAŞ - KALAMATA / UEFA Avrupa Ligi C grubu 5. hafta maçında Asteras Tripolis ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Yunanistan'a ulaştı. 1.5 saatlik uçak yolculuğu yapan Siyah beyazlılar maçın oynanacağı Tripoli kentine 80 km mesafedeki...

26 Kasım 2014 Çarşamba 12:23
Beşiktaş Yunanistan'da






ALİ DANAŞ - KALAMATA /

UEFA Avrupa Ligi C grubu 5. hafta maçında Asteras Tripolis ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Yunanistan'a ulaştı.

1.5 saatlik uçak yolculuğu yapan Siyah beyazlılar maçın oynanacağı Tripoli kentine 80 km mesafedeki Kalamata Kaptan Vassilis Constantakopoulos Havaalanı'na inerek otobüs ile Tripoli'ye geçti.


Teknik direktör Biliç ve futbolcular yerel kıyafet giyerek kendilerini karşılayan Yunanlı vatandaşlar ile fotoğraf çektirdiler.

Beşiktaş kafilesinde sakatlıkları devam eden Tolga, Sivok ve Uğur Boral yer almadı. Teknik direktör Slaven Biliç bu oyuncuların yerine kadroya genç oyuncular Enes ve Ümit'i dahil etti.

Siyah beyazlılar saat 18:00'de maçın oynanacağı Tripoli Theodoros Kolokotronis Stadı'nda son antrenmanı yapacak.Teknik direktör Slaven Biliç antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.