Beşiktaş:3 - Fortuna Sittard:3  

Beşiktaşı yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Hollanda 2. Lig ekiplerinden Fortuna Sittard ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi

16 Temmuz 2017 Pazar 21:23
Beşiktaş:3 - Fortuna Sittard:3  






Beşiktaş 3 - Fortuna Sittard 3  
  Beşiktaşı yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Hollanda 2. Lig ekiplerinden Fortuna Sittard ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde hazırlık mücadelesinde karşı karşıya geldi. Volkan Bayarslan'ın yönettiği karşılaşmada Candaş Elbil ile Mehmet Salih Mazlum yardımcı hakemler olurken, Mert Güzenge 4. hakem olarak sahaya çıktı.  
    Mücadelenin 25 dakikasında Sedat Şahintirk'ün golüyle siyahbeyazlılar 1-0 öne geçti.Maçın 30. dakikada Fortuna Sittard Semedo ile 1-1'lik eşitliği sağladı.İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.
   İkinci devrenin başında Beşiktaş'ta Utku, Babel, Tolgay, Beck, Mitrovic, Atınç ve Mustafa oyundan çıkarken yerlerine; Tolga, Cenk, Milosevic, Oğuzhan, Pedro, Tosic ve Fatih dahil oldu. 65. dakikada ise Sedat ve Aras'ın yerlerine Adriano ve Atiba oyuna katıldı.Fortuna Sittard ikinci golü Andre Vidigal ile bularak 2-1 öne geçerken, 67. dakikada Atiba 2-2'lik eşitliği sağladı. Caner Erkin'in 75. dakikadaki golüyle siyah-beyazlılar 3-2 öne geçti. 86. dakikada Smeets'in golü 3-3'lük sonucu belirledi.

Beşiktaşı: Utku Yuvakuran, Andreas Beck, Matej Mitrovic, Necip Uysal, Atın Nukan, Caner Erkin, Tolgay Arslan, Sedat Şahintürk, Ryan Babel, Aras Özbiliz, Mustafa Pektemek.
Yedekler :Tolga Zengin, Hüseyin Yılmaz, Dusko Tosic, Adriano Correia, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Fatih Aksoy, Alexander Milosevic, Pedro Franco, Cenk Tosun.

Fortuna Sittard : Miguel Santos, Christopher Braun, Marco Ospilalieri, Wessel Dammers, Finn Stokkers, Gavim , Djibril Dianessy, Clint Essers, Dries Saddiki, Jorrit Smeets, Lisandro Semedo. Fortuna Sittard
Yedekler: Perr Schuurs, Kai Heerings, Andre Vidigal, Stefan Askovski, Adrian Purzycki, Sander Rau, Erik Cumminsk, Mo Kourouma, Luc Tinnemans, George Mells, Job Van de Walle.
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşFortuna Sittard
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.