Beşiktaş,Dinamo Kiev maçı saat kaçta,hangi kanalda

Beşiktaş bu akşam Kiev Olimpiyat Stadı’nda Dinamo Kiev takımına konuk oluyor.

06 Aralık 2016 Salı 07:13
Beşiktaş,Dinamo Kiev maçı saat kaçta,hangi kanalda






Beşiktaş,Dinamo Kiev maçı saat kaçta,hangi kanalda

   Beşiktaş bu akşam Kiev Olimpiyat Stadı’nda Dinamo Kiev takımına konuk oluyor.TSİ 22.45’de başlayacak TRT 1 kanalından şifresiz verilecek karşılaşmayı İskoç hakem Craig Thomson yönetecek.
   Beşiktaş’ın gruğtan çıkması açısından büyük önem taşıyan mücadele için görüşlerini belirten Teknik Direktör Şenol Güneş “Hedefimiz gruptan çıkmak” dedi.
    Şampiyonlar Lig’inda oynadığı 5 maçta yenilmememsine rağmen sadece 1 galibiyeti bulunan siyah beyazlıları toplam 7 puan topladılar.Gruğtan çıkma şansını son maça bırakan bırraktılar.Beşiktaş bu akşam oynayacağı Dinamo Kiev karşılaşmasını kazanması halinde puanını 10 yapacak ve gruptan çıkmayı garantiliyecek.Berabere kalmaları durumunda ise ,Benfica’nın Napoli’yi yenmesini bekleyecekler.Bu sonuçlar olmazsa Beşiktaş yoluna UEFA Avrupa Lig’inde devam edecek.


 
 
Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşDinamo Kiev
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.