BEŞİKTAŞ'IN BİTMEK BİLMEYEN STAT ÇİLESİ...

Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - ZİRAAT Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının stadı yine değişti. Beşiktaş'ın bitmek bilmeyen stat çilesi devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak...

17 Aralık 2014 Çarşamba 21:37
BEŞİKTAŞ'IN BİTMEK BİLMEYEN STAT ÇİLESİ...






Ali DANAŞ/İSTANBUL, () - ZİRAAT Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının stadı yine değişti.

Beşiktaş'ın bitmek bilmeyen stat çilesi devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta maça 24 saatten az bir zaman kala stadın adresi yine değişti. Gündüz saatlerinde Çaykur Rizespor maçının Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanması kararlaştırılmıştı, fakat yayıncı kuruluşun maç programında değişiklik yapmayacağı ısrarı üzerine karşılaşma yarın saat 20:30'da Atatürk Olimpiyat Stadı'na alındı.

Atatürk Olimpiyat Stadı çalışanları mesai bitiminden sonra tekrar evden çağrılarak stadın maça yetiştirilmesi için gece mesaisine başlatıldı. Geç saatlere kadar sürecek çalışmalarla stadın yarın akşamki maça yetiştirileceği bilgisine ulaşıldı.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.