Beşiktaş'ın Galibiyeti Kosova Ve Arnavutluk'u Sevindirdi

 TURAN KASAP - PRİŞTİNE / Olaylı Sırbistan - Arnavutluk maçından sonra Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Partizan'ı 4-0'lık skorla yenmesi, Kosova ve Arnavutlukta'ki futbol severleri de mutlu etti. Karşılaşmayı naklen...

24 Ekim 2014 Cuma 01:07
Beşiktaş'ın Galibiyeti Kosova Ve Arnavutluk'u Sevindirdi






 TURAN KASAP - PRİŞTİNE /

Olaylı Sırbistan - Arnavutluk maçından sonra Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde Partizan'ı 4-0'lık skorla yenmesi, Kosova ve Arnavutlukta'ki futbol severleri de mutlu etti.

Karşılaşmayı naklen yayınlayan Kosova ve Arnavutluk Devlet Televizyonları da Beşiktaş'tan övgüyle bahsetti.

Beşiktaşlı taraftarlar maçın ardından Belgrat'ta meşaleler ve şarkılarla galibiyeti kutlarken, Sırp jandarması taşkınlık çıkmaması için taraftarlara uyarılarda bulundu. Kutlamalar olaysız geçerken, Kosovalı bir taraftar Beşiktaşlıların galibiyet sevincini amatör kameraya kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan kartal 2014-10-24 15:28:44

avrupa takımı olmak için önce sporcu sonra futbolcu olmalı. helal olsun kartal bjklı olmak için önce çalışmak sonra hırsızlara da karşı olmak gerekiyor. kartal bunun için büyük