Beşiktaş'ın Golcü Futbolcusu Demba Ba: İyi Oynamadık Ama Yeterli Skoru Aldık

TRİPOLİ, () - BEŞİKTAŞ'ın Senegalli golcü futbolcusu Demba Ba, Asteras Tripolis karşısında iyi oynamadıklarını ama yeterli skoru aldıklarını söyledi. Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Yunanistan'ın Asteras...

28 Kasım 2014 Cuma 00:32
Beşiktaş'ın Golcü Futbolcusu Demba Ba: İyi Oynamadık Ama Yeterli Skoru Aldık






TRİPOLİ, () - BEŞİKTAŞ'ın Senegalli golcü futbolcusu Demba Ba, Asteras Tripolis karşısında iyi oynamadıklarını ama yeterli skoru aldıklarını söyledi.

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Yunanistan'ın Asteras Tripolis takımı ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan siyah beyazlı futbolcu Demba Ba, şunları söyledi:

"Yavaş yavaş formumu buluyorum. İstediğimizi almamız önemliydi. İyi oynamadık ama yeterli skoru aldık. Hafta başında kişisel nedenlerle zorluklar yaşadım. En iyi maçımı oynamadım. Takım halinde bir puan aldık. Penaltılar bana aitti. Gökhan topu benden rica etti. Ben de bana yaptığı asistler karşılığında ona bir hediye verdim."

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.