Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba: Takımımla gurur duyuyorum. En fazla da taraftarımla gurur duyuyorum

Sercan SAPANATAN/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ'ın Senegalli futbolcusu Demba Ba, taraftarın büyük desteğiyle Liverpool'u elediklerini söyledi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ın Liverpool'u 5-4 mağlup ettiği UEFA Avrupa Ligi ikinci...

27 Şubat 2015 Cuma 01:46
Beşiktaşlı futbolcu Demba Ba: Takımımla gurur duyuyorum. En fazla da taraftarımla gurur duyuyorum






Sercan SAPANATAN/İSTANBUL, () - BEŞİKTAŞ'ın Senegalli futbolcusu Demba Ba, taraftarın büyük desteğiyle Liverpool'u elediklerini söyledi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'ın Liverpool'u 5-4 mağlup ettiği UEFA Avrupa Ligi ikinci tur rövanş maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demba Ba, "Takımımla gurur duyuyorum. En fazla da taraftarımla gurur duyuyorum. Gerçekten bize çok büyük fayda sağladılar ve bizi buraya getirdiler. Allah'a şükürler olsun. Kupanın en zor rakiplerinden birisini eledik. Gücümüzü herkese gösterdik. Bundan sonraki turda da kim gelirse gelsin elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.


Olcay Şahan da üçüncü turda hiçbir takımın kendileriyle eşleşmek istemeyeceğini ifade ederek, "İnançlı çıktığımız maçta hak ederek turu geçtik. Deplasmandaki maçta da çok iyi performans göstermiştik. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Onların da desteğiyle 120 dakika yorulmadık, herkes mücadele verdi. Tur atladığımız için çok mutluyuz. Bu turdan sonra kura çekiminde kimsenin bizi istemeyeceğini düşünüyorum. Rakip takımların bizden korkacağını düşünüyorum. O yüzden hangi takım olacağı bizim için fark etmez" diye konuştu.

Veli Kavlak ise şunları söyledi:

"İnanılmaz mutluyuz. Biz futbolcular için en büyük başarımız diyebilirim. Bu geceyi kimse unutmayacak. Taraftarımıza ve camiamıza armağan olsun. Bilic de penaltı atışları öncesinde bizi saha içinde topladı ve 'Ne olursa olsun siz benim için kahramansınız. 120 dakika oyunu domine ettik. Artık baskı falan hissetmeyin, ben sizinle gurur duyuyorum' dedi."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.